Makkelijk uw online factuur maken. Dat is onze belofte!

Online factuur maken en sturen

Het facturatieprogramma voor de slimme ondernemer!

Ondernemen moet leuk zijn, het liefst zonder administratieve rompslomp, maar de administratie is wel een noodzakelijk onderdeel van uw bedrijf. Daarom bouwen wij software die door iedere ondernemer makkelijk te gebruiken en te begrijpen is.

Door software slimmer te maken willen wij hiermee de ondernemer helpen bij haar administratieve taken. De ingevulde gegevens worden op de achtergrond slim door Snelfactuur verwerkt en bieden de ondernemer duidelijke informatie die gebruikt kan worden voor de administratie, positieversterking en omzetgroei.

Geen ingewikkeld boekhoudpakket en plezierig te gebruiken facturatieprogramma.

Snelfactuur is geen boekhoudpakket met ingewikkelde termen waar u doorheen moet worstelen. Boekhouden is voor boekhouders. Iedere ondernemer heeft een goede boekhouder nodig, die naast de boekhouding ook waardevol kan zijn bij advisering en fiscale ondersteuning.

Snelfactuur is gemaakt met als doel een eenvoudig facturatieprogramma te zijn. U maakt makkelijk professionele facturen en offertes. Daarnaast houdt u handig uw klantgegevens en prijslijsten bij. Op de achtergrond worden alle benodigde cijfers voor de boekhouder klaargezet om verwerkt te worden. U verlicht het werk van uw boekhouder en dat zal u in de kosten schelen!

ook gratis facturen variant beschikbaar voor starters

Online factuur maken en sturen

Meer dan facturatie alleen, vergelijk Snelfactuur met alternatieven.

Vergelijk Snelfactuur met andere pakketten zoals Moneybird, WeFact, Jortt en FactuurSturen. Snelfactuur is geen boekhoudpakket. Daardoor vinden onze klanten Snelfactuur makkelijker en plezieriger in gebruik. Immers boekhouden is voor boekhouders. Binnen Snelfactuur richten we ons op uw verkoopproces. Daarbij willen wij u optimaal ondersteunen zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Naast het maken van uw factuur kunt u binnen Snelfactuur ook uw offerte of proforma factuur maken. U kunt concepten en andere verkoop gerelateerde documenten opstellen zoals betaalbewijzen en pakbonnen zonder bedragen. Met 1 klik kunt u daarna al deze concepten eenvoudig omzetten in facturen.